Időben és térben elérhető komplex csomagokat kínálok kisebb vállalkozások vezetői számára, mely munkatársi, csapat és vezető fejlesztést tartalmaz.

Egyéni igények alapján is összeállítok fejlesztési tervet, fejlesztő tréning programot és utánkövetést-coachingot.

A tréningjeim során az alábbi kérdésekre kaphatod meg a választ és a tudást:

Vezetői önismeret

Mik az erősségeim és fejlesztendő területeim vezetőként? Hogyan tudom saját viselkedésemet jobban megérteni és másokét? Egyes viselkedéstípusú emberek hogyan motiválhatóak? Mit érdemes biztosan elkerülni a velük való együttműködés során ahhoz, hogy eredményesen vezethessem őket? Hogyan érdemes velük kommunikálni, viselkedni?

Konfliktuskezelés - Asszertivitás

Mennyire jó a konfliktus? Milyen konfliktuskezelési stratégiáim vannak? Mit tehetek az azonos szemmagasságért? Hogyan tudom az érdekeimet a nélkül érvényesíteni, hogy mások jogait megsérteném?  Hogyan tudok kérést előterjeszteni, számomra nem tetsző viselkedésre visszajelzést adni? Mely asszertív jogokat adom meg magamnak és másnak? Mennyire tudok nemet mondani?

Vezetői brand

Mi a „miért”-em, a küldetésem vezetőként? Hogyan hatok a munkatársaimra? Milyen értékeim vannak vezetőként? Milyen a vezetői attitűdöm? Milyen vezetői kultúrát teremtek? Hogyan formálhatom tudatosan a személyes márkámat?

Coaching szemléletű vezetés

Mikor van helye vezetői munkában a coachingnak? Mit nyerek a coaching szemlélettel vezetőként? Milyen eszközökkel, kérdésekkel tudom a munkatársaim önállóságát, felelősségét növelni? Hogyan tudom támogatni beosztottaimat saját megoldásaik, ötleteik felszínre hozásában?

Prezentáció, megbeszélések levezetése

Hogyan jelenjek meg? Miből készüljek? Mitől leszek hatásos?  Mit csináljak, ha lámpalázas vagyok? Mikor hívjam össze a találkozót? Mit csináljak, hogy minden beleférjen? Oline vagy Offline legyen?

Vezetési stílus különböző helyzetekben

Mikor irányítsak, mikor támogassak vezetőként? Hogyan tudom csapatom teljesítményét és eredményességét növelni a különféle helyzetekben? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni beosztottaim egyénre szabott fejlesztésében?  Hogyan delegáljak?

Csoportból csapat-Csapatépítés

Mennyire ismerem a beosztottaimat? Mennyire ismerik a csapattagok egymást? Milyen az együttműködés? Hogyan tudom a munkatársakat, csoportot, csapattá formálni? Milyen formális és informális szerepek vannak a csoportban? Hogyan tudok erre vezetőként hatni? Hogyan tudok a csapaton belüli egyéni különbözőségekre építeni? Milyen eszközeim vannak a csapat együttműködés fejlesztésére?

Önmagam és csapatom motivációja

Mit tehetek saját motivációm növeléséért? Hogyan tudom a munkatársaim elkötelezettségét növelni? Hol állok saját elkötelezettségi, motivációs skálámon? Hogyan hozzam ki a legtöbbet magamból és a munkatársaimból? Milyen eszközeim vannak vezetőként?

Energiamenedzsment

Milyen tényezők hatnak az energiaszintemre? Hogyan tudom befolyásolni azokat? Hogyan éljem túl az impulzushalmazt? Hogyan kezeljem az időrablókat?  Milyen eszközöket érdemes elsajátítani ahhoz, hogy jól tudjam menedzselni a feladataimat?

Értékesítés, ügyfélismeret

Melyik területére figyeljek az értékesítési folyamatnak. Hogyan építsek bizalmat? Hogyan érveljek? Mit kezdjek az ellenvetésekkel? Miből vehetem észre az ügyfél motivációját? Mi a fontos az ügyfél számára? Hogyan ismerem fel az ügyfelem viselkedési stílusát? Milyen kérdéseket tegyek fel? Milyen legyen a megfelelő tárgyalás stratégiája?

Munka közben - Tréning