Helló

Imádom a munkám! Szeretek tudást átadni, fejleszteni és új technikákkal, ötletekkel támogatni egyéneket, vezetőket, csapatokat, vállalkozásokat.

Több mint tizenöt éve segítem a vezetők és ügyfeleim munkáját, saját és csapatuk eredményességének növelésében, családi vállalkozásunk működtetésében pedig naponta alkalmazom a megszerzett tudást és a proaktív hozzáállást.

Mindig öröm számomra, hogy ha olyan visszajelzéseket, történeteket hallok ügyfeleimtől, ami a fejlődésükről, önismereti útjukról, sikerükről szól, melyek nagy hatással voltak a kapcsolataikra, csapatukra, önmagukra és vállalkozásukra.

Kulcs-okkal, olyan ajtókat nyitok mások számára, amivel többek, értékesebbek, megértőbbek, megfontoltabbak, eredményesebbek lehetnek, mind a magánéletükben, mind a munkájukban. Ezáltal megteremtve az egyensúlyukat az élet minden területén, hogy sok-sok örömteli pillanatuk legyen.

Cél és eredményorientált vagyok, a legfontosabb alapértékeim a diszkréció és az őszinteség. Hiszem és vallom, hogy önmagunk fejlesztésével, tanulással, a megszerzett tudás viselkedésünkbe való beépítésével, gazdagabbak, színesebbek és értékesebbek leszünk.

kulcs-ok Ocsenás-László-Zsuzsanna

Tanulmányaim

Már tanulmányaim során is tudtam, hogy segítő szakmában fogok dolgozni, a gimnáziumban is pszichológia volt a fakultációs tantárgyam. A témához akkor kanyarodtam vissza, amikor a gyermekem megszületett és nagyon érdekelt a fejlesztés, nevelés. Munka és család mellett végeztem el a Comenius Tanítóképző Főiskolán, az Óvodapedagógusi szakot.

Miután tréneri pályámat megkezdtem, megismerkedtem a vezetőfejlesztéssel és hivatalos trénere lettem, a „Kiemelkedően eredményes emberek hét szokása” programnak, majd elsajátítottam egy „Moderációs” technikát, amely segít a csapatokban lévő konfliktusok feltárásában és a megoldások, ötletek megvalósításában.

Fontos volt számomra a coaching szemlélet is, így megszereztem a Business Coach akkreditációt, és DIADAL Coach lettem. Az egyéni diadalok-célok elérésében nyújtottam támogatást, ezzel a módszerrel sokak számára. Az üzleti élet pedig megkívánta a GROW modell gyors fejlesztési lehetőségeit, melyet life coachkét is használok.

Nagyon szeretem feladataim között, azokat a pillanatokat, amikor a vezetők egymástól tanulhatnak. Ezekben a helyzetekben az akció tanulás lépéseit alkalmazom facilitátorként.

A munkám során a konfliktushelyzetek feloldásában nagy igény van az erőszakmentes kommunikációra, ezért - hogy ezt professzionálisan tudjam alkalmazni - a Miskolci Egyetem Jogtudományi karán - Általános és igazságügyi Mediátorként (közvetítő) végeztem.

A következő években, úgy éreztem az egyéni- és a csapatok fejlesztésben is jól használható eszköz a D.I.S.C. modell. A Persolog viselkedés profil szakértői képzésének elvégzésével, viselkedési stílusokban tudok tanácsot adni, mely segít az önismeretben. A modell jól alkalmazható az értékesítésben, vezetésben, csapatformálásban, csapatépítésben kapcsolatok működésében, pályaválasztásban és a gyereknevelésben is.

A vállalkozói lét és az ügyvezetői felelősség pedig, nagyon sok mindenre megtanított, de főként arra, hogyan lehet a kudarcokból felállni a megszerzett tudásom segítségével. Eredményesnek és sikeresnek lenni!

 

Folyamatosan fejlődöm, fejlődünk. Te mikor kezded el, vagy folytatod?

Kezdjünk egy kötetlen beszélgetéssel!

Trénerként és Coachként azt gondolom, nagyon fontos az együttműködésben a bizalom és az a bizonyos hullámhossz. Beszélgessünk és derítsük ki, mire lehetünk képesek közösen.

Hogyan zajlik?

1.Diagnózist állítunk, megnézzük a jelenlegi helyzetet.
2.Irány kijelöléssel, meghatározzuk a kívánt eredményt.
3.Alternatívákat feltárjuk a módszertanban.
4.Döntést hozzunk a fejlesztési tervben.
5.Alkalmazás tervezése, egyeztetés történik.
6.Lezárunk, megállapodunk.

 

Nekilátunk a vágyott cél elérésének, a D.I.A.D.A.L. megszerzésének.