TRÉNING

Tréning programok

Időben és térben elérhető komplex csomagokat kínálok kisebb vállalkozások vezetői számára, mely munkatársi, csapat és vezető fejlesztést tartalmaz.

Egyéni igények alapján is összeállítok fejlesztési tervet, fejlesztő tréning programot és utánkövetést-coachingot.

Szavak helyett beszéljenek itt a képek!

 

 

COACHING

Coaching programok

Fejlesztői folyamat nagyon fontos részének tartom. Segíti az elakadások feltárását, a továbblendülést és új lehetőségek kipróbálásával sikerélményhez juttat.

Tréning utánkövetésére vagy egyéni fejlesztői folyamat-tanulás részeként alkalmazom.

Szavak helyett beszéljenek itt a képek!

 

Persolog Viselkedésprofil

D.I.S.C. programok

A Persolog D.I.S.C. profil egy tudományos és gyakorlatias önismeretei eszköz, a viselkedési tendenciák és viselkedési jegyek kiértékelésére.

A modell jól alkalmazható az értékesítésben, vezetésben, csapatformálásban, csapatépítésben, kapcsolatok működésében, pályaválasztásban és a gyermeknevelésben is.

Szavak helyett beszéljenek itt a képek!

 

 

ŐK MÁR JÁRTAK NÁLAM

Ocsenás-László Zsuzsannát 2006 óta ismerem, kezdetben kollégaként később tanácsadóként szervezetfejlesztési feladatokon dolgoztunk – dolgozunk együtt.
Fontos közös projektünk volt egy olyan megbízás, ahol szaktanácsadók komplex fejlesztési programját kellett előkészíteni, levezényelni és utánkövetni. Zsuzsa mindhárom fázisban nemcsak részt vett, hanem gondolataival, meglátásaival, tapasztalataival mindvégig finom kézzel terelt bennünket a legjobb megoldások felé. Külön kiemelem, hogy a program tantermi részénél a legmegbízhatóbb előadók egyike volt, amit nemcsak saját tapasztalatom, hanem a csoportjaiban résztvevők koherensen kiemelkedő visszajelzéseire is alapozok.
Jó érzés vele dolgozni, mert szakmai tapasztalata, ötletei, nyugalma a legjobbat hozza ki a kollégáiból és az általa irányított csapatokból is.
Hódi Attila
Tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Köszönöm a türelmet és az empátiát. Megtanítottad nekem, hogy hogyan kezeljem a NEM-eket, amikről  most már tudom, hogy az értékesítéshez tartoznak. Megmutattad, hogy a kifogáskezelés tud működni, ha jól használjuk. Köszönöm, hogy segítettél piacképessé tenni a meglévő tudásomat és visszaadtad a hitemet. A tudás és az irány, amit kaptam minden nap velem és visz előre. Köszönöm!

László Nikolett

Értékesítési vezető

Vezetőként szükségem van valakire, akivel megoszthatom az üzleti élettel kapcsolatos dilemmáimat és támogatja/fejleszti a gondolkodásom.
Nagyon örülök, hogy megismerhettem Zsuzsát, amióta együtt dolgozunk a cégem szárnyal és a kollégáim tehetségét, valódi, értékes teljesítménnyé alakítottuk.
Ha sikeres céget szeretnél vezetni, lojális kollégákkal, akkor jó szívvel ajánlom Zsuzsát.

Fenyvesi Ákos
cégvezető, alapító-Elite Marketing

Vendégház tulajdonosként nagyon sokmindent tudtam alkalmazni a Zsuzsától kapott ismeretekből. A kommunikációm a vendégekkel sokkal hatékonyabb lett és a problémamegoldó képességem is javult. Ezeket a pozitív változásokat a magánéletemben is tudom hasznosítani. Bátran ajánlom Zsuzsát mindenkinek aki fejlődni szeretne.

Fábián Edina

Tulajdonos-Hegyalja Vendégház

Volt szerencsém részt venni Zsuzsa egyik DISC tréningjén, ahol más szemszögből kaptam magamról képet. Zsuzsa olyan profizmussal tárta fel azt, hogy hogyan tudom megérteni és megtanulni a körülöttem élő emberekkel való bánásmódot, hogy mind a mai napig hálás vagyok érte. A DISC módszer segítségével nemcsak magamat ismertem meg jobban, hanem segítséget kaptam abban is, hogy hogyan alkalmazzam a való életben ezeket a viselkedésmódokat. Mivel a munkám során emberekkel foglalkozom, számos olyan módszert mutatott, amelyek segítségével nagyobb hatékonyságot tudok elérni a munkatársak eredményességében.A DISC módszerét nem csak a munkámban tudom hasznosítani, hanem a párkapcsolatomban, és a gyereknevelésben is.

Krizsanovszkiné Mikulás Krisztina

Értékesítési Vezető